Dejta aldrig en tjej som lever för att resa (Swedish) - Love the Search
travel, traveler, traveller, flight, women, solo, along, backpacker, backpacking, trip, tour, itinerary, tips, blog, girls, love, inspiration, cheap, budget, free, volunteering, couchsurfing, housesitting, petsitting, teaching, yoga, surf, art, mandala, maps, world, globe, asia, latin, america, bus, train
16631
post-template-default,single,single-post,postid-16631,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

29 Jan Dejta aldrig en tjej som lever för att resa (Swedish)

Hon är den där tjejen med rufsigt, solblekt hår. Hennes hudfärg är långt ifrån så blek som den en gång varit. Den är inte ens snyggt solbränd. Huden är rödbränd och fylld av olika sår, märken och bett. Men för varje märke på hennes hud, har hon en intressant berättelse att dela med sig av.
Dejta aldrig en tjej som lever för att resa, då hon är svår att tillfredsställa. Den där klassiska titta-på-film-och-äta-middag dejten kommer aldrig att duga för henne. Hennes kropp och själ suktar ständigt efter nya erfarenheter och äventyr. Det går inte att imponera på henne med din nya bil eller dyra klocka. Hon bestiger hellre ett berg eller hoppar från ett flygplan än att lyssna på ditt skryt.
Dejta aldrig en tjej som lever för att resa, för hon kommer att tjata på dig att boka en flygbiljett varje gång hon hittar en billig flygstol. Hon kommer inte att festa på Stureplan. Hon kommer inte heller att betala över $100 för en Avicii-konsert, för hon vet att en helgs festande kostar lika mycket som att resa en vecka till någonstans mycket mer tilltalande.
Risken finns att hon inte kan behålla ett jobb. Eller så kan hon det, men dagdrömmer ständigt om att sluta. Hon vill inte jobba dag och natt för att förverkliga någon annans dröm. Hon har sin egna dröm och strävar efter att uppnå den. Hon är en frilansare. Hon tjänar pengar genom att designa, skriva, fotografera, eller göra andra saker som kräver kreativitet. Slösa inte bort hennes tid genom att klaga på ditt tråkiga jobb.
Dejta aldrig en tjej som lever för att resa. Hon har kanske låtit sin universitetsexamen gå till spillo, och bytt karriärsbana flera gånger om. Hon är nu en dykinstruktör eller yogalärare. Hon vet inte när hon nästa gång kommer få sin lön utbetald. Men hon arbetar inte som en robot dagarna i enda, utan hon ser vad livet har att erbjuda och utmanar dig att göra detsamma.
Dejta aldrig en tjej som lever för att resa, då hon har valt att leva ett liv i ovisshet. Hon har inte någon plan, inte heller någon permanent adress. Hon gör vad hon känner för för stunden och hon följer sitt hjärta. Hon dansar till takten av sin egen trumma. Hon bär aldrig en klocka. Hennes dagar bestäms av solen och månen. När havets vågor kallar på henne så stannar livet för ett ögonblick, och hon blir omedveten om allt annat som finns omkring henne för stunden. Men hon har lärt sig att det viktigaste här i livet inte är att surfa.
Dejta aldrig en tjej som lever för att resa, då hon tenderar att säga vad hon tycker och tänker om saker och ting. Hon kommer aldrig att försöka imponera på dina föräldrar eller vänner. Hon vet hur man respekterar, men är inte den som håller tillbaka när det kommer till diskussioner om globala frågor eller socialt ansvar.
Hon kommer aldrig att behöva dig. Hon vet hur man slår upp ett tält utan din hjälp. Hon är duktig i köket och behöver inte ha dig där till att betala för restaurangbesök. Hon är för självständig för att bry sig om ifall du reser med henne eller ej. Hon kommer glömma bort att checka in tillsammans med dig när hon anländer till sin nya destination. Hon är upptagen med att leva i nuet. Hon pratar med främlingar. Hon kommer att möta många intressanta, likasinnade människor ifrån världens alla hörn som delar samma passion och drömmar som hon själv. Hon kommer att bli uttråkad vid din sida.
Så dejta aldrig en tjej som lever för att resa om du inte kan följa med i hennes tempo. Och om du av misstag går och blir förälskad i en sådan tjej, håll då för Guds skull inte fast henne. Låt henne gå. 

My niece Alcina & Cesca visiting me in Lombok
Don’t date a girl who travels” was originally written in English. 
Special thanks to Linn Gullberg for translating it into Swedish! ❤️

Disclaimer: I love Avicii, I just can’t afford to watch the tickets whenever he comes to perform in Manila 🙂

If you would like to read this article in your language, comment below or help us translate it into any language, we would truly appreciate it! 

No Comments

Post A Comment