Ne izlazite sa curom koja voli putovati (Croatian) - Love the Search
travel, traveler, traveller, flight, women, solo, along, backpacker, backpacking, trip, tour, itinerary, tips, blog, girls, love, inspiration, cheap, budget, free, volunteering, couchsurfing, housesitting, petsitting, teaching, yoga, surf, art, mandala, maps, world, globe, asia, latin, america, bus, train
150
post-template-default,single,single-post,postid-150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

29 Jan Ne izlazite sa curom koja voli putovati (Croatian)

Ona je osoba sa neurednom frizurom, kose boje sunca. Njena koža više nije boje kakve je bila. Sada joj je koža obojana suncem, sa pokojim ugrizom i ožiljkom. Međutim sa svakom manom na njenoj koži, ima interesantnu priču koju vam želi ispričati. 


Nikada nemojte izlaziti sa curom koja voli putovati. Teško ju je zadovoljiti. Izlazak na večeru ili odlazak u kino isisati će život iz nje. Neće biti zadivljena vašim novim autom ili vašim skupim satom, međutim sa puno više entuzijazma otići će se popeti na vrh planine ili skočiti iz aviona.

Nikada nemojte izlaziti sa curom koja putuje, zato što će vas nagovoriti da bukirate let svaki put kada neki let bude jeftiniji. Neće nikada platiti 100€ za svjetski poznate DJ-eve, zato što zna da će za istu cijenu moći provesti vikend na puno ozbiljniji način.

Ona ne može raditi posao koji ima radno vrijeme. Ukoliko ga ima, vjerojatno razmatra situaciju da da otkaz. Neće trošiti vrijeme na poslove, da bi se nečiji drugi san ostvario. Ona ima svoj san i radi na ostvarenju. Vjerojatno zarađuje fotografiranjem, pisanjem, dizajniranjem ili nečim drugim što zahtjeva kreativnost i maštu. Ne troši vrijeme na vaše jadikovanje o vašem jadnom poslu.


Ne izlazite sa curom koja voli putovati. Vjerojatno je već zaboravila na faks i izgradnju karijere. Radi kao instruktor ronjenja ili podučava jogu u dalekim zemljama. Nije sigurna kada joj dolazi sljedeća plaća. Ne radi kao robot svaki dan, nego iskorištava maksimalno ono što joj život pruža i zahtjeva od vas isto. 

Ne izlazite sa curom koja voli putovati , ona je izabrala život pun neizvjesnosti. Ona nema planove ili stalnu adresu. Ona nema zacrtan put, nego samo slijedi svoje srce. Ona pleše vlastitim ritmom. Ona ne nosi sat. Njen pokazatelj vremena jesu Sunce i Mjesec. Kada valovi zovu, život staje, i neće se obazirati ni na što drugo. 

Ne izlazite sa curom koja voli putovati, ona zna izraziti svoje mišljenje. Neće se nikada truditi impresionirati vaše roditelje ili prijatelje. Ima poštovanja, ali se ne boji izreći svoje mišljenje o trenutnim problemima u svijetu.

Nikada joj nećete biti potrebni. Ona zna kako postaviti svoj šator, ukoliko joj je potreban. Zna kuhati i nikada joj nećete morti plaćati večeru. Ona je neovisna o vama i neće joj biti važno putujete li vi s njom ili ne. Vjerojatno će zaboraviti na vas čim stignete na odredište. Zaokupirana je svojim životom i živi za trenutak. Voli upoznavati nove ljude, mnogo zanimljivije ljude od vas, osobe koje razmišljaju kao ona, one koji dijele njenu strast i snove. Biti će joj dosadno sa vama. 

Nikada ne izlazite sa curom koja voli putovati, ukoliko ne možete pratiti njen korak. Vjerojatno ćete se nenamjerno zaljubiti u nju, ali nemojte je pokušavati zadržati.

Lidja enjoying the sunshine at Baleal Beach


Don’t date a girl who travels” was originally written in English. Special thanks to Lidija Pavlovic from Croatia for translating it into Croatian. Lidja is a 21 year old studying to be a Physiotherapist. A traveler at heart, her journeys have brought her to surf at Fuerteventura-Canary Islands, Peniche-Portugal and also visited a friend in Madrid, Spain recently. She plans to explore Cabo Verde and South Africa next. Lidja and her friends have also planned an epic road trip to visit all 7 Canary Islands and have invited me to come. So tempted to join them!   ❤️

If you would like to read this article in your language or help us translate it into any language, we would truly appreciate it! 
No Comments

Post A Comment