Ne randizz az utazó lánnyal (Hungarian) - Love the Search
travel, traveler, traveller, flight, women, solo, along, backpacker, backpacking, trip, tour, itinerary, tips, blog, girls, love, inspiration, cheap, budget, free, volunteering, couchsurfing, housesitting, petsitting, teaching, yoga, surf, art, mandala, maps, world, globe, asia, latin, america, bus, train
117
post-template-default,single,single-post,postid-117,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

03 Feb Ne randizz az utazó lánnyal (Hungarian)

Ő az, akinek borzas haját a nap színezi. Bőrének színe messze nem olyan már, mint régen volt. Még csak nem is egyszerűen napsütötte. Napégette, több lebarnulásra emlékeztető vonallal, sebekkel, és csípésekkel itt-ott. De mindegyikről van egy érdekes története.

Ne randizz az utazó lánnyal. Nehéz a kedvére tenni. A szokásos vacsora-mozi randi a plázában halálra fogja untatni. A lelke új élményekre és kalandokra vágyik. Nem hatja meg az új autód vagy a drága órád. Inkább megmászna egy hegyet vagy kiugrana egy repülőből, mint hogy téged dicsekedni halljon róla.

 

Ne randizz az utazó lánnyal, mert állandóan nyaggatni fog, hogy foglaljatok repülőjegyet, ha azok akciósak. Nem fog a Republiq-ban bulizni. És soha nem fog 100$-t költeni Avicii-ra, mert tudja, hogy egy hétvégi bulizás ugyanannyiba kerül, mint egy hét valahol sokkal izgalmasabb helyen.
Esélyes, hogy nincs állandó melója. Vagy valószínűleg arról álmodozik, hogy felmond. Nem akarja más álmaiért agyondolgozni magát. Neki is megvannak a sajátjai, és küzd is értük. Szabadúszó. Tervezésből, írásból, fotózásból tartja el magát, vagy valami olyasmiből, ami kreativitást és képzelőerőt igényel. Ne vesztegesd arra az időd, hogy az unalmas munkádról panaszkodsz neki.
Ne randizz az utazó lánnyal. Lehet, hogy elkótyavetyélte a főiskolai diplomáját, és teljesen más területen dolgozik. Most búvár- vagy jógaoktató. Nem tudja, mikor jön a következő fizetés. De nem is dolgozik egész nap, mint egy robot, elfogadja, amit az élet tartogat számára, és elvárja tőled is.
Ne randizz az utazó lánnyal – ő a bizonytalan életet választotta. Nincsenek tervei, vagy állandó lakcíme. Úszik az árral, és a szívére hallgat. A saját lelkének dalára táncol. Nem visel karórát. Napjait a naphoz és a holdhoz igazítja. Ha a hullámok hívják, az élet megáll, és ő semmi mással nem törődik. De megtanulta, hogy az életben nem a szörf a legfontosabb.

 

Ne randizz az utazó lánnyal – ami a szívén, az a száján. Soha nem fog azon görcsölni, hogy jó benyomást tegyen a szüleidre vagy a barátaidra. Tudja, mi a tisztelet, de nem fél vitába keveredni globális problémákról, vagy a társadalmi felelősségvállalásról.
Soha nem lesz rád szüksége. A segítséged nélkül is tudja, hogy kell sátrat állítani, vagy felcsatolni a békatalpait. Jól főz, és nem kell, hogy meghívd ebédre. Túl független, nem törődik azzal, hogy vele utazol-e. Ha megérkezik valahova, elfelejt majd téged felhívni. Túlságosan leköti, hogy a jelenben éljen. Szóba áll idegenekkel. Rengeteg érdekes, hasonló gondolkodású emberrel találkozik a világ minden tájáról, akiknek szenvedélyük és álmaik hasonló az övéhez. Te csak untatnád.
Tehát ne randizz az utazó lánnyal, hacsak nem tudsz vele lépést tartani. És ha akaratlanul beleszeretsz, meg ne próbáld lekötni. Engedd, hadd menjen.
Special thanks to Eva Gabor who translated this blog in Hungarian!
No Comments

Post A Comment