Не буди са девојком која путује (Serbian Cyrillic) - Love the Search
travel, traveler, traveller, flight, women, solo, along, backpacker, backpacking, trip, tour, itinerary, tips, blog, girls, love, inspiration, cheap, budget, free, volunteering, couchsurfing, housesitting, petsitting, teaching, yoga, surf, art, mandala, maps, world, globe, asia, latin, america, bus, train
86
post-template-default,single,single-post,postid-86,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

23 Apr Не буди са девојком која путује (Serbian Cyrillic)

Она је та са рашчуапном косом обојеном сунцем . Њена кожа није оно што је некад била . Није само сунцем додирнута . Она је спржена , изгребана , са масницама ту и тамо . Али сваки ожиљак је један траг – прича која чека да буде испричана .
Немој да будеш са њом . Тешко јој је угодити . Уобичајни излазак у двоје ‘ вечерица – биоскоп’ у тржном центру – исисаће њену животну енергију . Њена душа је гладна нових искустава и авантура.  Остаће равнодушна на твоја нова кола и скуп сат . Она ће се радије пентрати по стенама, искочити из авиона , него слушати тебе како се хвалисаш о томе .
 

Немој да будеш са њом – гњавиће те да букирате летове сваки пут кад су промоције . Она неће изаћи на сплав ( клуб , дискотеку ( је л ‘ неко још увек каже дискотека ? 🙂 ) . Неће да плате 10.000 динџи за ___ зато што она зна да је викенд клабинга материјално вредан колико и недељу дана негде где је све много узбудљивије!
 
Она неће имати сталан посао . Или ако га има – маштаће о отказу . Неће да се убија од посла да би остварила нечији сан . Она има своје и ради на томе да их оствари . Она је слободни уметник . Зарађује пишући , радећи на дизајну , фотографији , или већ на нечем четвртом што укључује њену креативност и машту . Не смарај је причама о свом досадном послу .
 
Немој бити са девојком која путује . Можда је проћердала своју диплому или скроз наскроз променила посао . Сада је можда инструкторка роњења или јоге . Није сигурна кад ће плата . Не ради као робот цео дан , она узима оно што јој живот пружа и изазива те да учиниш исто .
 
Немој бити са девојком која путује – она је изабрала несигуран живот . Она нема план , ни сталну адресу . Она прати своје срце и зна да ‘све тече ‘ … Она игра на откуцаје свога срца . Нема сат . Њен дан се бележи Сунцем и Месецом . Када таласи зову , живот се зауставља на трен , али је она научила да сурфовање није најважније у животу .
 
Немој бити са девојком која путује – она најчешће каже оно што мисли . Никада се неће трудити да задиви твоје пријатеље и породицу . Она зна шта је поштовање , али није уплашена да ускочи у расправу о планетарним питањима или друштвеној одговорности .
 
Никада јој нећеш бити потребан . Она зна да постави шатор ( и да забоде клинове ! ) и без твоје помоћи . Она добро кува и не требаш јој ти да јој плаћаш клопу . Она је исувише независна и не занима је да ли ћеш путовати негде са њом или без ње . Заборавиће да те чекира када негде стигнете. Она живи у садашњем времену . Она прича са непознатима . Упознаће многе занимљиве људе са свих страна са којима дели своју страст и своје снове . Досадићеш јој .

Тако да – немој бити са девојком која путује . Једино уколико можеш да је пратиш . А ако се којим случајем заљубиш у једну , немој да си се усудио да је задржиш . Пусти је .

Tags:
No Comments

Post A Comment